Wpływ długotrwałego narażenia na hałas na zdrowie
Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się znaczącą ilość warzyw. Warzywa to wybitnie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To właśnie dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka oraz wapnia, których człowiek także potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – przetestuj błonnik z ananasem + chrom. Nadrzędnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, zwłaszcza kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego należy pić sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie wolno, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Produkty zbożowe oraz mleczne wolno jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to zazwyczaj 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, niezmiernie chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Na domiar tego bogata jest w błonnik, który ma znaczne znaczenie dla odchudzania i zdrowia.
1. Znajdź tutaj
2. Otwórz link
3. Otwórz link
4. Zobacz teraz
5. Dowiedz się więcej